Kontakt os

Tlf: 87 45 67 00

info@prooffice.dk

Vores værdigrundlag 

 

ProOffice Gruppens værdier

ProOffice Gruppen er sammensat af forskellige mennesker med hver vores unikke kompetencer, arbejdsområder og personligheder. Trods disse forskelligheder arbejder vi som én familie med ét fælles værdigrundlag. Værdierne er en integreret del af  vores arbejdskultur og danner rammen for den service vi leverer til vores kunder. 

 

Ambitiøs - Fællesskab - Udvikling 

 

Ambitiøs

Ved ambitiøs forstår vi, at det er vigtigt for os, at vi leverer et professionelt produkt og til tiden. Et produkt som vi og kunden er stolte af. Vi har mod til at flytte vores og kundens grænser og på den måde opnår vi tilfredse kunder og glade medarbejdere. Vi brænder for det vil laver og derfor gør vi en forskel for kunden.

• Vi tør at flytte teknologiske grænser for os og vores kunder

• Vi vil være de bedste inden for vores felt

 

Fællesskab

Fællesskab betyder for os, at vi har et fælles ansvar for hinanden. Fællesskabet giver os tryghed og sammenhold, og på den måde leverer vi vores opgaver bedst. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor vi finder stor styrke i vores forskellighed og bruger det aktivt i vores opgaveløsninger. 

Vores løsninger er teamorienteret, hvor arbejdsglæde og høj faglighed giver kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi sætter stor ære i at vedligeholde gode relationer til vores kunder.

• Det er i fællesskab vi løser opgaverne bedst

• Vi løser kundens opgave sammen med dem og ikke for dem

 

Udvikling

Vi tror på kvalitet og er forandringsvillige ved at vi altid afprøver nye teknologier. Hos ProOffice Gruppen udvikler vi os fagligt og personligt sammen og på tværs af organisationerne. Vi føler os trygge til at tage medansvar for vores egen udvikling og videreuddannelse, for på den måde at bidrage til virksomhedens mål.

Vi stiller høje krav til vores leverancer, hvilke gør os i stand til at møde kundens foranderlige krav og ønsker. 

• Vi er nyskabende og fremadsynede i vores tilgang at løse opgaver

• Vi vil konstant blive bedre til det vi laver