Kontakt os

Tlf: 87 45 67 00

info@prooffice.dk

 

Frontend Webudvikler

Skarp frontend webudvikler med speciale i UI/UX og ASP.NET

Hvem er du

ProOffice Gruppen ApS søger en engageret og selvkørende ASP.NET-Udvikler med speciale i UI/UX til at bidrage til virksomhedens fortsatte succes. ProOffice Gruppen udvikler bl.a. it-understøttede uddannelsesløsninger til en række af landets største virksomheder og institutioner. Vi har over 300.000 brugere på vores Cloud-løsninger, som afvikles i eget datacenter. 

Din opgave bliver specifikation og design af fremtidige løsninger med fokus på den gode brugeroplevelse. Du vil indgå i et team på 5 dygtige specialiserede udviklere hvor din hverdag vil bestå af design, aktiv kodning, test og implementering samt løbende dialog med vores afdeling for forretningsudvikling.

Du får

  • de bedste rammer i form af et agilt- og godt socialt miljø med dygtige og ambitiøse kolleger
  • ansvaret for egne udviklingsopgaver fra start til slut og dermed stor medindflydelse på alle aspekter af processen
  • gode ansættelsesforhold og mulighed for faglig udvikling 
  • ansættelse i en virksomhed i vækst, hvor du er med til at præge udviklingen

 Hvem er du

Som erfaren .NET-webudvikler har du arbejdet 3-5 år med kompleks webudvikling med fokus på frontend udvikling i ASP.NET. Du er stærk på Javascript, HTML, CSS samt biblioteker som f.eks. JQuery. Du forstår at omsætte kompleks logik til flotte og intuitive grænseflader. Du har styr på nye koncepter såsom responsive web design og du kan få sites til at køre på alle devices. Du har erfaring med VB.Net eller C#. Du vil komme til at arbejde med de nyeste versioner af bl.a. .NET, Visual Studio.

Passer ovenstående beskrivelse på dig så ring til udviklingsansvarlig Henrik Stig Andersen på 87 45 67 01 for en uforpligtende samtale.